Xiaomi Mi A1 Android 8.0 Oreo Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi tarafından üretilen Android One cihazlarından olan Mi A1 modeli için Android 8.0 Oreo sürümü resmi olarak dağıtılmaya başlandı.

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda Android One projesi kapsamında yer alan Mi A1 modeli için Android 8.0 güncellemesinin beta sürümünün testini yapıyordu. Mi A1 için Android 8.0 beta test sürecinin başlamasından bu yana yaklaşık iki hafta oldu. Fakat şirket bugün Mi A1 için Android 8.0 güncellemesini OTA üzerinden bütün kullanıcılara dağıtmaya başladı.

Güncelleme yaklaşık 1.1 GB civarında bir boyuta sahip. Bu nedenle güncellemeyi indirmeden önce bir kablosuz ağa bağlanmanızı öneriyoruz. Çünkü güncelleme boyutu büyük olduğu için mobil veri paketinizi aşabilir.

https://twitter.com/xiaomi/status/947292249158586369

Mi A1 güncellemesi normal şartlarda gelmez ise Ayarlar> Uygulamalar> Sistem uygulamalarını göster> Google Framework Services uygulamasını bulun, üzerine tıklayın ve ardından verilerini temizleyin. Bu işlemin ardından sistem güncellemesini bir kaç kez kontrol ederek görebilirsiniz.

Yeni yıl hediyesi olarak verilen Mi A1 Android 8.0 Oreo güncellemesi hakkında ne düşündüğünüzü yorumlarda yazarak belirtebilirsiniz. Eğer sizde Mi A1 modelini kullanıyorsanız telefon ayarlarınızdan telefon hakkında kısmına girerek yazılım güncellemeleri başlığından Android 8.0 güncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında bir şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp