Xiaomi Mi A1, 225$ Fiyatla ABD'de Satışa Sunuldu

Xiaomi, resmi olarak ABD pazarına henüz girmedi ancak akıllı telefon modelleri perakendeciler üzerinde satışa sunuluyor. Xiaomi Mi A1 de ABD'de Satışa sunulan modeller listesine ekledi.

Çin merkezli üretici Xiaomi, 2017 yılında Avrupa pazarında genişlemesine sürdürdü ancak şirketin Amerika Birleşik Devletleri pazarına girişi yine de gerçekleşmedi. 2018 yılında birden fazla operatörle anlaşma yaparak ABD pazarına girmeye çalışan Xiaomi'nin ürünleri yine de farklı kanallardan bu ülkedeki tüketiciler tarafından satın alınabiliyor. 

Xiaomi Mi A1 de henüz resmi olarak ABD pazarında satışa sunulmadı. Ancak bu cihazla ilgilenen tüketiciler, ürüne eBay üzerindeki bir perakendeci sayesinde 225$ fiyat etiketi ile sahip olabiliyor. 

Xiaomi Mi A1 akıllı telefonun satışa sunulduğu başka bölgelerde (özellikle Asya ve Avrupa'da) fiyatı 245 ila 365 dolar arasında değişiyor. Yani aynı telefon için 225 dolar iyi firsat gibi görünüyor. Bu arada ebay satıcısı, Top Rated Plus satıcı olarak oldukça güvenilir görünüyor ancak Mi A1'in sadece Altın rengi satışa sunuluyor. Diğer renk seçenekleri ise bulunmuyor. 

Xiaomi'nin ilk Android One akıllı telefonu olan Mi A1'in özellikleri arasında ise 5.5 inç Full HD ekran, Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti, 4GB RAM, 64GB dahili depolama alanı, 3.080 mAh batarya bulunuyor. Orta segmentin güçlü bir temsilcisi olan Xiaomi Mi A1'in kamera özellikleri tarafında ise 12MP + 12MP OIS destekli çift arka kamera kurulumu ve 5MP ön kamera yer alıyor. 

Whatsapp