Xiaomi Mi 9'un Tanıtım Tarihi, 20 Şubat Olarak Doğrulandı 

Xiaomi'nin yılın ilk amiral gemisi cihazı olacak Xiaomi Mi 9'un tanıtım tarihi ortaya çıktı. Xiaomi Mi 9, 20 Şubat'ta duyurulacak.

İki ya da daha fazla şirketin CES, MWC, hatta IFA gibi büyük bir ticari fuar sırasında aynı gün için tanıtım etkinlikleri programlaması, belki de sıra dışı bir durum olmazdı. Ancak, marka bilinirliği daha yüksek olan firma hiç şüphesiz diğer firmaların tanıttığı cihazları gölgede bırakacak ve daha fazla ilgi görecektir. OnePlus, ekim ayında, Galaxy Note 9 ile çalıştığı için OnePlus 6T tanıtım tarihini yeniden düzenlemek zorunda kalmıştı. 

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi, 20 Şubat'ta bir tanıtım etkinliği düzenleyecek ve aynı tarihte Samsung da Galaxy S10 serisini ve katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'u resmi olarak tanıtmak için Galaxy Unpacked etkinliğini düzenleyecek. Ancak OnePlus 6T'nin Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşen etkinliğinin aksine, Xiaomi etkinliği, şirketin hayranlarının yoğun olarak bulunduğu Çinde gerçekleşecek. 

Medya davetiyelerinin yanı sıra, Xiaomi Mi 9 ile ilgili diğer ayrıntılar hala resmi olarak gizlenmeye devam ediyor, ancak bir dizi sızıntı ve söylenti sayesinde cihaz hakkında birkaç şey ortaya çıkmıştı. Önceki sızıntılara göre Xiaomi Mi 9, Qualcomm'un Snapdragon 855 Mobile Platform'una sahip olacak ve 1080 x 2220 piksel çözünürlükte 6.4 inçlik ekrana sahip olacak. 

Xiaomi Mi 9, büyük olasılıkla resmi olarak tanıtıldığında, Çinli şirketin bugüne kadar ki en şık görünümlü cihazı olacak. Zira Mi 9, Mi 6'nın eşsiz tasarımının arkasındaki isim olan Mi Liu tarafından tasarlanacak. Xiaomi Mi 9'un arka tarafında biri 48MP sensör olmak üzere üçlü kamera kurulumu yer alacak. 

https://twitter.com/UniverseIce/status/1095508922075467778

LG G8 ThinQ'da olduğu gibi, Xiaomi Mi 9’un da 3.5mm kulaklık girişi, USB Type-C tipi bağlantı noktası ve 32W hızlı şarj destekli bataryaya sahip olacağı iddia ediliyor. Cihaz geçtiğimiz günlerde de TENAA sertifika sürecinden geçmişti. 

Whatsapp