Xiaomi Mi 9'un Şeffaf Versiyonu Özel Bir Kameraya Sahip 

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 9'un şeffaf arka panele sahip versiyonunda özel bir kamera sensörü yer alıyor.

Kısa süre önce resmi tanıtımı yapılan Xiaomi Mi 9, teknoloji çevrelerinden tam not aldı. Mi 9'un üçlü kamera kurulumu, genel olumlu tepkiler alıyor. Xiaomi Mi 9 Şeffaf Versiyonun ise bir sırrı var. Zira, kardeşlerinden farklı bir kameraya sahip. Xiaomi Mi 9 Şeffaf Versiyonun normal Mi 9'dan ne kadar iyi veya farklı bir kameraya sahip olduğuna bir göz atalım.

Xiaomi Mi 9 Şeffaf Versiyon, 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip. Arka paneli ilgi çekici bir görünüme sahip olması ve iç kısmının dekoratif görünmesi için şeffaf bir görünüme sahip. Bu model aslında, Alita: Battle Angel modelinden esinlenmiş. Tanıtımın tamamını izlemediyseniz, daha güçlü bellek özellikleri ve görünümün tek fark olduğunu düşünüyor olabilirsiniz. Ancak tanıtım sırasında, Mi 9 Şeffaf Versiyonun kamerasının gerçekten farklı olduğu gösterildi. 

Xiaomi Mi 9 şeffaf versiyonu, özel 7P + f / 1.47 diyafram aralığına sahip kamera modülü ile geliyor. 7P, sensörün yedi optik lense sahip olduğu anlamına geliyor! Bugünlerde çoğu akıllı telefon kamerası sadece 5P veya 6P'ye sahip. Kamera modülünün derinliği bir santimetreden az olduğunda, 7 lensin takılması çok zor gibi görünüyor. Ana sensör, stabilizasyon mekanizması ve daha birçok bileşenin de kamera modülüne sığması gerekiyor.

Mi 9 Şeffaf Versiyonun kamerasındaki F / 1.47 diyafram, büyük olasılıkla sektördeki en büyük diyafram aralığı olacak. Samsung Galaxy S10, f/1.5 ile f/2.4 arasında değişken diyafram aralığı sunuyor. Diyafram açıklığı arttıkça, kamera sensörünün alabileceği ışık da artar. Tuhaf olan ise en koyu renkli versiyonun en fazla ışığı alacak olması. 

Henüz Mi 9 Şeffaf Versiyonun kamera incelemeleri ortaya çıkmadı. Bu nedenle, karanlık ortamlarda ne kadar iyi fotoğraf çekeceğini görmek için biraz daha beklememiz gerekecek. Her ne kadar, fantastik ve detaylı özelliklerle dolu bir cihaz olsa da 3.999 Yuan (595$) fiyat etiketi ile dikkat çekiyor. Xiaomi Mi 9'un uluslararası lansmanı MWC 2019'da gerçekleşecek. Umarız, Xiaomi Mi 9'un şeffaf versiyonu uluslararası pazarda da satışa sunulur. 

Whatsapp