Xiaomi Mi 9'un 48MP Kamerasının İlk Örmek Fotoğrafları Geldi 

Xiaomi'nin 48MP kameraya sahip olacak amiral gemisi Xiaomi Mi 9'un ilk fotoğraf örnekleri geldi.

Xiaomi Mi 9, önümüzdeki hafta resmi olarak duyurulacak ve akıllı telefonun, üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacağını biliyoruz. Xiaomi'nin kurucularından be yöneticilerinden biri olan Chuan Wang, bugün Weibo üzerinde yeni akıllı telefonun kamerası ile çekilmiş bazı fotoğraflar yayınladı. Chuan Wang, ilk olarak, zayıf aydınlatma olan bir ortamda çiçeklerin görüntüsünü, ardından da sevimli köpeklerin ve yengeçlerin gösterildiği iki fotoğraf paylaştı. Son iki fotoğrafın sol alt köşesindeki filigran, akıllı telefonun 48MP üçlü kameraya sahip olacağını doğruladı. 

Üç fotoğraf da inanılmaz ayrıntılara sahip. Her bir çiçek yaprağı farklı miktarda ışık alıyor ve Xiaomi Mi 9'un kamerası, bu sahneyi mükemmel şekilde çekebiliyor. Aslında söz konusu çiçekle plastik, ancak çekilen fotoğrafta, renkler korunmuş ve gölgeler gerçekçi görünüyor. Ne yazık ki, fotoğraflar Weibo'da yayınlandıktan sonra meta verileri kayboluyor, bu nedenle ISO ve odak uzaklığı gibi hiçbir ayrıntıyı öğrenemiyoruz.

Altun renkli Labradorların fotoğrafı da detaylar açısından oldukça iyi görünüyor. Fotoğrafta köpeklerin her kıl parçası neredeyse fark edilir düzeyde ve gözlerindeki yansıma bile belli oluyor. Elbette, fotoğrafın bu kadar iyi olmasında, açık alanda ve oldukça güzel bir havada çekilmiş olmasının da etkisi vardır. 

Üçüncü fotoğraf, akvaryumdaki yengeçlere ait ve hayvanları kafeslerde tutmanın etik olarak tartışılır olması bir yana, fotoğraf gerçekten çok iyi görünüyor. Bazı hava kabarcıklar da dahil, fotoğrafta neredeyse tüm detaylar mevcut. 

Whatsapp