Xiaomi Mi 9T'nin Bazı Özellikleri Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin Redmi K20 ile benzer özelliklere sahip yeni akıllı telefonu Mi 9T'nin bazı özellikleri Geekbench performans testinde ortaya çıktı.

Çinli Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Mi 9T modeli 12 Haziran tarihinde düzenlenecek olan bir etkinlik ile resmi olarak duyurulacak. Daha önceki sızıntılardan yola çıkarak genel hatları ve özellikleriyle Redmi K20 modeli ile aynı olması beklenen Mi 9T'nin Geekbench performans sonuçları ortaya çıktı.

Geekbench listesinde görüntülenen Mi 9T'nin özelliklerine baktığımız zaman telefonda Android 9 Pie işletim sistemi, 6 GB RAM ve 1.8 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemcinin yer aldığını görüyoruz. Redmi K20 modelinde Snapdragon 730 işlemcisi kullanılıyordu ve Xiaomi Mi 9T ile benzer Geekbench puanları alıyordu.

Performans testinde davinci kod adı ile listelenen telefon bu yönüyle Redmi K20 ile aynı telefon olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Çünkü Redmi K20 modeli de Geekbench performans testinde davinci kod adı ile listelenmişti.

Diğer taraftan Redmi K20 Pro modelinin dengi olan Mi 9T Pro modelinin de yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor. Dünya genelinde Redmi ve Xiaomi markası altında her iki modeli de farklı isimler ile piyasaya sürecek olan şirketin bu stratejisi ile akıllı telefon pazarındaki payını ciddi bir oranda arttıracağı düşünülüyor.

Whatsapp