Xiaomi Mi 9T, 359€ Fiyatla Listelendi

Xiaomi'nin Mi 9 ailesine yeni modeller katılmaya devam ediyor. Şimdi de Mi 9T, e-ticaret sitesinde listelendi.

Çin'deki Redmi K20 lansmanının öncesinde bile, Xiaomi'nin dünyadaki bazı bölgelerde yeni bir Xiaomi Mi 9T modelini piyasaya sunacağını gösteren sağlam bilgiler geliyordu.  Resmi K20 ikilisinin resmi olarak duyurulmasının ardından, Çin merkezli şirket Xiaomi Mi 9T modelini de satışa sunmaya başladı. Yakında, Avrupa'da satışa sunulması beklenen akıllı telefon, bir e-ticaret platformunda listelendi. Mağazadaki liste, 6GB RAM ve 64GB depolama modeli için 359,99 € 'luk bir başlangıç ​​fiyatı ve aynı zamanda ilk olarak Smartprix tarafından tespit edilen bir açılır kamerayı göstermekte.

Bu cihaz, Redmi K20 modelinin baz modeli ile karşılaştırıldığında, arada 100€'luk bir fark olduğu görülüyor. Bu cihaz, biraz daha pahalı olabilir. Ancak yine de Mi 9T'nin Redmi K20'nin farklı isme sahip bir modeli olduğunu belirtelim. Akıllı telefonun, e-ticaret platformunda listelenmiş olması, Xiaomi tarafından henüz resmi olarak açıklanmamış olsa da yakında piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. 

Redmi K20 ve Xiaomi Mi 9T arasında oldukça belirgin benzerlikler var. Daha küçük ekranlı dışında, Mi 9T'nin de Snapdragon 730 yonga setine sahip olması bekleniyor. Bu arada bazı pazarlarda Redmi K20 Pro'nun Pocophone F2, Redmi K20'nin ise Pocophone F2 Liste adıyla satışa sunulacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp