Xiaomi Mi 9 SE'nin Global Versiyonu Satışa Sunuldu 

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 9'un uygun fiyatlı versiyonu olarak dikkat çeken Mi 9 SE, bugünden itibaren global versiyonu ile satışa sunuldu.

Heyecanla beklenen Xiaomi Mi 9 SE modelinin global Versiyonuna ait satışlar nihayet bugün başladı. Akıllı telefon, Hollanda'daki birkaç farklı perakendeci tarafından, çevrimiçi mağazalar üzerinde satışa sunuldu. Xiaomi Mi 9 SE, şirketin resmi sayfası tarafından duyurulduktan yaklaşık üç hafta sonra piyasaya sürülmüş oldu. 

İlginç bir şekilde, Xiaomi Mi 9 SE akıllı telefonun sadece 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu satışa sunuldu ve fiyat etiketi olarak da 399€ açıklandı. Bı fiyat, aynı depolama alanına sahip Mi 9'dan 100€ daha düşük ancak Xiaomi'nin 449€ fiyat etiketi ile satışa sunduğu Mi 9 64GB modeli de bulunuyor. 

Snapdragon 712 yonga setine sahip olan akıllı telefon, şu an için Xiaomi'nşn resmi olarak giriş yaptığı diğer Avrupa ülkelerinde henüz satışa sunulmadı ancak Mi 9 SE satışları, bu ülkelerde de çok yakında başlayacaktır. Ancak şu ana kadar 64GB dahili depolama alanına sahip Mi 9 SE modelinin Çin dışında da satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir ipucu ortaya çıkmadı. Xiaomi Mi 9 SE'nin global versiyonu Türkiye'de de merakla beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Ancak, akıllı telefonun Avrupa'daki fiyatı göz önüne alındığında, Türkiye'deki Xiaomi hayranları hayal kırıklığına uğrayabilir. 

Whatsapp