Xiaomi Mi 9 Lite Uygun Fiyat Etiketiyle Beraber Yakında Duyurulacak

Xiaomi'nin geçtiğimiz aylarda duyurduğu Mi CC9 modelinin farklı pazarlarda Mi 9 Lite adıyla piyasaya çıkacağı kesinleşti.

Xiaomi'nin sosyal medya hesaplarından yapılan son paylaşımlarda şirketin Mi 9 Lite adında yeni bir akıllı telefon modelini duyuracağı ortaya çıkmıştı. Bu modelin daha öncesinde duyurulan Mi CC9 modeli ile aynı özelliklere sahip olacağı ortaya çıktı.

Bugün sızdırılan bir görsel sayesinde cihazın tam olarak tasarımının nasıl olduğunu görebiliyoruz. Özellikler bakımından içerisinde Snapdragon 710 işlemci barındıran Mi 9 Lite bu konuda bazı kullanıcıları üzecek gibi görünüyor. En azından ufak tefek yenilikler bekleyen kullanıcıların tamamen Mi CC9 ile aynı cihazı karşılarında görmesi biraz beklentiyi düşürecek gibi görünüyor.

Ön tarafta 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip 6.39 inçlik bir AMOLED ekran paneli ile gelecek olan telefonda ekran içi parmak izi okuyucusuna yer verileceğini de söyleyebiliriz. Kamera tarafında arkada dikey olarak yer alan üçlü kamera düzeni ile birlikte gelen telefonda 48 MP + 13 MP + 2 MP çözünürlüğünde bir kamera kurulumu yer alıyor. Telefonun ön tarafında ise 32 MP çözünürlüğünde bir kamera yer alıyor.

Kutudan Android 9.0 Pie işletim sistemi üzerinde çalışan MIUI 10 arayüzü ile birlikte çıkacağı söylenen telefonun ayrıca 18W hızlı şarj destekli 4030 mAh kapasiteli pile sahip olacağını da belirtmemiz gerekiyor. Mi 9 Lite adıyla Türkiye pazarında da görmeyi umduğumuz cihazın iki gün sonra yani 16 Eylül tarihinde resmi olarak tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp