Xiaomi Mi 9, Çin'de 516$, Transparan Modeli İçin de 885$ Fiyat Etiketine Sahip Olacak

Xiaomi Mi 9'un fiyat bilgileri de internete sızdırıldı. Mi 8'e göre daha pahalı olacak Xiaomi Mi 9, yine de en uygun fiyatlı amiral gemisi olacak gibi görünüyor.

Xiaomi, 20 Şubat'ta Çin'de düzenlenecek bir etkinlikte amiral gemisi Xiaomi Mi 9'u resmi olarak duyuracak. Xiaomi Mi 9 hakkında çok sayıda sızıntı ortaya çıktı ve hatta bazı resmi bilgiler de paylaşıldı. Çinli şirket, akıllı telefonun Snapdragon 855 yonga setine sahip olacağını ve ana arka kameranın 48 MP çözünürlükte olduğunu da doğruladı.

Şimdi ise internete sızdırılan bir tanırım posteri, Xiaomi Mi 9'un fiyatı hakkında önemli bilgiler veriyor. Görünüşe göre akıllı telefonun baz modeli, şu anda yaklaşık 516 $ veya 458 €'ya denk gelen 3.499 Yuan perakende satış fiyatına sahip olacak. Ayrıca 5,999 Yuan (885 $ veya 785 €) fiyat etiketine sahip olduğu iddia edilen şeffaf arka panelli bir model de bulunacak.

Bu bilgi eğer doğruysa, Xiaomi Mi 9'un 2,699 Yuan (398$ veya 353€) fiyat etiketi ile piyasaya sunulan Mi 8'den daha pahalı olacağı anlamına geliyor. Ancak, yeni Xiaomi amiral gemisi üçlü bir arka kameraya sahip olacak. Ayrıca, bu fiyatlar gerçek olsa bile sadece Çin pazarı için geçerli olacaklarını, Çin dışındaki pazarlarda ise daha yüksek fiyatlara sahip olacağını da unutmamak gerekiyor. 

Aşağıdaki resim, Mi 9 ve vivo X23, Huawei nova 4, Honor View 20 ve Oppo R17 gibi birkaç rakip cihaz ile alt çerçevenin boyutunun da karşılaştırmasını içeriyor.

Tanıtım görseli olduğu için Xiaomi'nin bir sonraki amiral gemisinin, 3.6 mm alt çene kalınlığı ile bu alandaki en iyi cihaz olacağı kesin gibi görünüyor. Bu görüntü, birkaç saat önce Xiaomi CEO'su Lei Jun tarafından Weibo üzerinde paylaşıldı. 

Whatsapp