Xiaomi Mi 9, 15 Nisan'da Türkiye'de Satışa Sunulacak 

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 9'un Türkiye'de satışa çıkış tarihi belli oldu. Mi 9, 15 Nisan tarihinden itibaren raflardaki yerini alacak. Mi 9, ön siparişleri hepsiburada üzerinden başladı.

Xiaomi, geçtiğimiz ayın son günlerinde Türkiye'de bir ürün tanıtım etkinliği düzenlemiş ve Mi 9 ile birlikte Redmi Note 7'nin Türkiye lansmanını yapmıştı. Redmi Note 7, 1.999 TL'den başlayan fiyatı ile 29 Mart tarihinden itibaren Türkiye'de satışa sunulmuştu ancak Xiaomi Mi 9'un Nisan ayında satışa sunulacağı açıklanmış olsa da kesin bir tarih belirtilmemişti. 

Xiaomi Mi 9, bugünden itibaren Türkiye'nin en büyük online alışveriş mağazalarından biri olan hepsiburada tarafından listelenmeye başladı. Satıcının hepsiburada olarak göründüğü sayfada, Xiaomi Mi 9, resmi Türkiye Distribütör Garantili olarak 15 Nisan tarihinde stoklarda olacak. Ancak hepsiburada şimdilik sadece 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip Mi 9 modelini listeliyor ve satış fiyatı da Xiaomi Türkiye tarafından dan açıklandığı üzere 4.999 TL olacak. 

Türkiye'de 6GB RAM / 64GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı olmak üzere iki versiyonu ile resmi duyurusu yapılan Xiaomi Mi 9, Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden güç alıyor. 6.4 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip Mi 9, 48MP üçlü arka kamera, 20MP ön kamera, 3.300 mAh kapasiteye sahip kablosuz şarj ve hızlı şarj destekli batarya ile birlikte geliyor. 

Bunlara ek olarak, Xiaomi Mi 9 akıllı telefon ça ilk sahip olmak şsteyemler için hepsiburada üzerinden ön sipariş alımları da başladı. Siyah ve Mavi Xiaomi Mi 9 6GB/128GB modeli için 4.999 TL fiyatlar ön sipariş vermek isteyenler, buradaki hepsiburada sayfasını ziyaret edebilir. Bu arada hepsiburada sitesinde yer alan Xiaomi Mi 9, 8GB RAM'e sahip versiyon olarak görünüyor. Umarız bu, tipografik bir hata değildir. 

Whatsapp