Xiaomi Mi 8X Ekrana Gömülü Parmak İzi İle Birlikte Geliyor

Xiaomi'nin ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacağı iddia edilen Mi 8X modeline ait ilk görüntüler ortaya çıktı.

Xiaomi, Mi 8 serisini 31 Mayıs'ta resmi olarak tanıtmıştı. Temel model Mi 8 ve daha mütevazi donanım özelliklerine sahip Mi 8 SE arka tarafta bir parmak izi okuyucusuna sahipken Mi 8 Explorer Edition ise ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusu ile birlikte geliyordu. Snapdragon 845 işlemci ve Snapdragon 710 işlemciden oluşan Mi 8 serisine Snapdragon 710 işlemcili yeni bir model eklenecek gibi görünüyor.

Weibo'da ortaya çıkan sızıntılara göre Xiaomi Mi 8X, Snapdragon 710 işlemci ve ekrana gömülü bir parmak izi okuyucusuna sahip olacak. Cihazın gövdesi arka taraftan Xiaomi Mi 8 ile oldukça benzer bir yapıyı sunarken yuvarlatılmış köşeler telefonu elle daha iyi tutulabilir yapacak.

Ayrıca geçtiğimiz gün ortaya çıkan başka bir fotoğrafta ise şirketin en önemli isimlerinden Lei Jun'un elinde bulunan telefon bu sızdırılan telefon ile aynı gibi görünüyor. Weibo'da ortaya çıkan görüntülerdeki telefonunda arka tarafında herhangi bir parmak izi okuyucusunun olmadığı görülüyor.

Ülkemizde ithalatçı firma garantisi ile satılmaya başlayan Xiaomi Mi 8 modelinin bu ay sonuna doğru resmi olarak ülkemizde satışlarına başlaması bekleniyor. Uygun fiyat politikası ile dünyayı sarsan Xiaomi'nin ülkemizdeki resmi Mi 8 fiyatlarının ne olacağını şimdiden merak ediyoruz.

Whatsapp