Xiaomi Mi 8 Youth ve Mi 8 Ekran İçi Parmak İzi Versiyonu Geliyor 

Xiaomi, Çin'de satışa sunulmak üzere amiral gemisi Mi 8'in iki yeni versiyonunu piyasaya sunmaya hazırlanıyor.

Xiaomi, Çin pazarında satışa sunulmak üzere Xiaomi Mi 8 ailesine iki yeni model daha ekledi. Xiaomi Mi 8 Youth ve Mi 8 Ekran İçi Parmak İzi Versiyonu adı verilen cihazlar yakın zamanda piyasaya sunulacak. 

Ne yazıkki bu iki yeni akıllı telefon hakkı da henüz çok fazla detay ortaya çıkmış değil. Söylentilere göre Xiaomi Mi 8 Youth Edition, 4GB RAM / 64GB depolama, 6GB RAM / 64GB depolama ve 6GB RAM / 128GB dahili depolama alanı olmak üzere üç farklı bellek konfigürasyonu ve Mavi, Altın ve Uzay Grisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğine sahip olacak. Buna ek olarak Xiaomi Mi Ekran İçi Parmak Tarayıcı versiyonu ise 6GB RAM / 128GB depolama ve 8GB RAM 128GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak. 

İki yeni Mi 8 versiyonu, Xiaomi Mi 8 SE ve Xiaomi Mi 8 Explorer Edition'ın farklı versiyonları olacak gibi görünüyor. Cihazlardan biri Snapdragon 710 yonga setine, diğeri de ekran içi parmak izi tarayıcı sensöre sahip olabilir. Xiaomi'nin 2.000 CNY (250€) fiyat etiketine sahip bir akıllı telefonu önüme zdeki günlerde Çin'de düzenlenecek bir etkinlikte piyasaya sunacağı biliniyor ancak söz konusu cihazın Pocophone F1 olması yüksek ihtimal. 

Bu noktada, iki yeni akıllı telefonla ilgili daha fazla detay henüz ortaya çıkmadı. Bu yüzden spekülasyon yapmak yerine bir süre daha beklememiz gerekecek. 

Whatsapp