Xiaomi Mi 8 ve Mi Mix 2S İçin Gece Modu Kamera Özelliği Geldi

Xiaomi Mi 8, Mi 8 Explorer Edition ve Mi Mix 2S için Mi Mix 3'de bulunan gece modu kamera özelliği OTA güncellemesi ile beraber dağıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde Mi 8 Pro için dağıtılacağı iddia edilen gece modu özelliğinin bugün itibariyle Mi 8, Mi 8 Explorer Edition ve Mi Mix 2S için OTA üzerinden dağıtıldığını görüyoruz. Mi Mix 3 ile beraber duyurulan gece modu kamera özelliği düşük ışık koşullarında cihazın en iyi şekilde ışığı toplayarak fotoğraf çekmesini sağlayan yazılımsal bir kamera özelliğidir.

MIUI 10 yazılımının kapalı beta sürümünü kullanan kullanıcılara OTA üzerinden dağıtılan yeni güncelleme ile beraber bu özellik aktif hale getirildi. İlerleyen günlerde güncellemenin önce açık beta ardından ise resmi olarak tüm kullanıcılara dağıtılacağını düşünüyoruz.

Daha öncesinde Xiaomi'nin CEO'su Lei Jun, Mi Mix 3'ün sahip olduğu gece modu kamera özelliklerinin diğer amiral gemisi cihazlara da sunulacağını söylemişti. Şimdi ise bu sözünü tutan şirket güncellemeyi kapalı beta kapsamında dağıtıyor. Ülkemizde hem resmi hemde ithalatçı firma garantisi ile satılan Xiaomi Mi 8 veya Mi Mix 2S modellerinden herhangi birini kullanıyorsanız ve cihazınızda kapalı beta yazılımı yüklü ise sizde bu güncellemeyi yükleyebilirsiniz.

Gece modu sizin yerinize kendisi otomatik olarak kamer ayarlarını yaparak düşük ışık koşullarında çok daha aydınlık fotoğraf çekme imkanı sağlıyor. Elbette normal kamera kadar hızlı fotoğraf çekemeyen bu özelliği iyi bir şekilde kullanabilmeniz için cihazı birkaç saniye sabit tutmanız gerekiyor.

Whatsapp