Xiaomi Mi 8 ve Mi 8 SE için MIUI 9.5 ROM Yayınlandı

Xiaomi, geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığı ve büyük beğeni toplayan akıllı telefonları Mi 8 ve Mi 8 SE için MIUI 9.5 ROM'u yayınladı.

Çinli üretici Xiaomi, birkaç hafta önce, üç farklı versiyonu olan yeni amiral gemisi Mi 8'i resmi olarak tanıtmıştı. Sahip olduğu özellikleri ve uygun fiyat etiketi nedeni ile tanıtıldığı ilk günden itibaren büyük beğeni kazanan Mi 8 ve küçük kardeşi Mi 8 SE için yeni bir güncelleme geldi. 

Xiaomi, Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 SE akıllı telefon modelleri için MIUI 9.5 ROM'u resmi olarak duyurdu. Bu noktada, Çin bölgesi için stabil V9.5 MIUI ROM'dan bahsettiğimizi özellikle belirtmemiz gerekiyor. Güncelleme yüklendikten sonra, Xiaomi Mi 8 ve Xiaomi Mi 8 SE akıllı telefonların MIUI sürümü sırasıyla V9.5.6.0 (OEACNFA) ve V9.5.6.0 (OEBCNFA) olarak değişecek.

Xiaomi Mi 8 sahipleri ve bu cihazı satın almayı düşünenler doğal olarak MIUI 10 güncellemesini merak ediyor olabilir. Ancak en yeni MIUI güncellemesi olan MIUI 10 sürümü henüz Mi 8 ailesi için kullanılabilir durumda değil. Her ne kadar MIUI 10 güncellemesinin Mi 8 cihazlar için bu ay içinde kullanıma sunulması bekleniyor olsa da söz konusu güncellemenin bu ay sonu veya önümüzdeki ay başında yayınlanması planlanıyor. Mi 8 Formundan bir MIUI grubu üyesi yeni güncelleme ile ilgili şunları söylemişti; 

MIUI 10 sürümü şu anda Beta aşamasında ve kararlılık ve kullanılabilirlik standartlarını karşıladığında stabil kanallar üzerinden kullanıma sunulacak. Bu, bir beya iki ay kadar sürebilir. Kapalı sürüm kullananlar önümüzdeki bir OTA güncellemesi alabilir ancak şu an için kesin bir tarih yok. MIUI 10'u test etmek isteyenler, beta kanala kayıt olabilirler ancak beta sürümleri günlük kullanım için yeterli istikrara sahip olmayabilir.

 

Whatsapp