Xiaomi Mi 8, Türkiye Dahil Avrupa Ülkelerinde Satışa Çıkmaya Hazırlanıyor

Xiaomi'nin beş yeni akıllı telefonu, Euroasya Ekonomik Komisyonu EEC sertifikası aldı. Xiaomi Mi 8'in de dahil olduğu beş Xiaomi telefon, Avrupa ülkelerinde satışa çıkmaya için gün sayıyor.

Son zamanlarda Avrasya Ekonomik Komisyonu (EEC) veritabanında beş yeni Xiaomi telefonu listelenmiş ve bunların birçoğu bir ay içinde piyasaya çıkmasını beklediğimiz akıllı telefonlar olarak biliniyor. Bu listeye göre söz konusu cihazların çok yakında piyasaya çıkacağı iddia ediliyor. 

Öncelikle bilinrn modellerle başlayalım. İlk tanıdık model numaraları Mi Max 3 ve Mi A2'ye işaret ediyor. Mi A2, büyük ihtimalle 24 Temmuz tarihinde İspanya’da resmi olarak duyurulacak ve yanı da Hindistan'da Redmi 6 Pro adı ile piyasaya sunulan Mi A2 Lite modeli de yer alacak. 

Xiaomi Mi Max 3'e gelirsek, akıllı telefonun 19 Temmuz tarihinde Çin'de düzenlenecek özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtılması bekleniyor ve bu tanıtımın ardından da kısa süre içinde Avrupa'da satışa hazır olacağı belirtiliyor. 

Listede .ir so raki cihaz ise Çinli üreticinin amiral gemisi Xiaomi Mi 8 oluyor. Bu, Çinli üreticinin amiral gemisini Çin dışında satışa sunacağını ilk işareti ve diğer iki modelin de bu cihazla birlikte Avrupa pazarında satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Son olarak listede, büyük ihtimalle kod adı ile yer alan POCOPHONE bulunuyor. Cihazın pazar adının ise duyurusu ile birlikte açıklanmaıs bekleniyor. Xiaomi POCOPHONE ile ilgili olarak şu anda sahip olduğumuz tek bilgi, 6GB RAM ve 64GB ile 128GB dahili depolama alanından oluşan bellek bilgileri oluyor. 

Bu cihazların tümü, EEC sertifika sürecinden geçtiği için yakında piyasaya çıkacaklarını söyleyebiliriz. 

Whatsapp