Xiaomi Mi 8 Lite’ın 4GB RAM / 128GB Depolama Versiyonu Piyasaya Sunuldu

Xiaomi, Eylül ayında duyurduğu Mi 8 Lite modeline yeni bir bellek konfigürasyonu daha ekledi. Mi 8 Lite şimdi, 4GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına da sahip.

Xiaomi, Eylül ayı ortalarında, Mi 8 Lite ve Mi 8 Pro modelleri ile Mi 8 ailesini genişletmişti. Xiaomi Mi 8 Lite modeli, başlangıçta 6 GB RAM ve 64GB / 128 GB depolama alanı veya 4GB / 64GB depolama alanı seçenekleri ile sunuldu, ancak şimdi Çin'de 4GB / 128GB konfigürasyonu ile dördüncü bir seçeneği piyasaya sürüldü. Cihaz, 16 Kasım tarihinde ilk olarak Çin pazarında satışa sunulacak ve daha sonra dış pazarlara açılacak. 

Xiaomi Mi 8 Lite, 6.22 inç Full HD+ çentikli ekran ve 24MP ön kamera ile duyurulmuştu. Qualcomm'un Snapdragon 660 AIE yonga setinden güç alan cihaz, hızlı şarj destekli 3.350 mAh batarya ile destekleniyor. Arka tarafta ise yine çift kamera kurulumu,  parmak izi tarayıcı ve şık bir degrade arka panel bulunuyor. 

Xiaomi Mi 8 Lite’ın başta Ukrayna ve Fransa olmak üzere Avrupa ülkelerinde de satışa sunulması bekleniyor. Xiaomi ayrıca Birleşik Krallık'ta bir parti düzenledi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde bir etkinlik planlıyor, bu yüzden umarız, Mi 8 Lite daha da fazla pazarda satışa sunulacaktır.

Whatsapp