Xiaomi Mi 8 Çok Yakında Rusya ve Fransa'da Satışa Sunuluyor

Xiaomi'nin yeni üst seviye cihazı Mi 8 Çin dışında ilk olarak Rusya ve Fransa'da satışa sunulmaya başladı.

Xiaomi Mi 8 geçtiğimiz ay resmi olarak duyuruldu ve ardından şirketin kendi vatanı olan Çin'de satışa sunuldu. Beklenildiği gibi ilk satışları saniyeler içerisinde tükenen Mi 8'in karaborsaya düşmesi çok uzun sürmedi. Çin'in ardından birçok pazarda satışa sunulacağı bilinen telefonun hangi pazarlarda ne zaman satışa sunulacağı halen tam olarak bilinmiyor. Ülkemizde de garantisiz şekilde yurt dışından cihaz getirip satan kişilerin satmaya başladığı Mi 8'in yakında Avrupa'nın ve diğer bölgelerin birçoğunda bulunabilir olması bekleniyor.

Şirketin resmi forum sitesindeki yetkili bir ismin yaptığı açıklamaya göre Çin'in ardından Fransa ve Rusya'da Xiaomi Mi 8 satışları başlayacak. Hemen ardından ise diğer ülkelerde satışa sunulacağı belirtilen Mi 8'in ülkemize resmi olarak ne zaman geleceğini şuan için bilmiyoruz.

Xiaomi Mi 8'in Rusya ve Fransa'da hangi fiyat etiketi ile satışa sunulacağı belirtilmemiş durumda. Ayrıca cihazın teknoloji mağazalarında yer alıp almayacağı ve aynı zamanda internet üzerinden satılıp satılmayacağı şuan için belli değil.

Yetkili ismin yaptığı açıklamayı doğru sayarsak yakın zamanda bir yurt dışı ziyareti yapmayı planlıyorsanız ve bu ülkeler arasında Fransa ve Rusya bulunuyorsa dönüşte bir Mi 8 alabilirsiniz. Elbette pasaport kaydı yaptırmanız gerekecektir.

Whatsapp