Xiaomi Mi 8, Bir Milyon Satış Rakamını Geride Bıraktı

Xiaomi'nin geçtiğimiz haftalarda duyurusunu yaptığı yeni amiral gemisi Mi 8, büyük ilgi görüyor. Xiaomi Mi 8'in ilk satış rakamları da gelmeye başladı.

Akıllı telefon pazarının dikkat çeken Çin merkezli üreticilerinden biri olan Xiaomi, merakla beklenen 2018 amiral gemisi Mi 8'i gecikmeli olarak Mayıs ayı sonunda resmi olarak duyurmuştu. Tüm dünyada ve ülkemizde büyük merak uyandıran Xiaomi Mi 8, satışa sunulduğu bölgelerde çok büyük bir ilgi görüyor.  

Xiaomi, üç haftadan kısa bir sürede 1 milyondan fazla Mi 8 serisi telefon sattığını açıkladı. Açıklama, şirketin 18 gün içinde bu başarıya ulaştığını söyleyen şirketin küresel sözcüsü Donovan Sung tarafından yapıldı.

Xiaomi Mi 8 serisinin Mi 8, Mi 8 SE ve Xiaomi Mi 8 Explorer Edition modellerinden oluştuğunu belirtmemiz gerekiyor. Bu üçlünün de sadece iki tanesi ve çok kısıtlı pazarlarda piyasaya sunulmuş durumda. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition ise Temmuz ayında satışa sunulacak. Kısıtlı lansmana rağmen, bir milyonluk satış rakamına ulaşmak, Mi 8 serisinin ne derece bir başarı elde etmiş olduğunu göstermesi açısından önemli. 

Whatsapp