Xiaomi Mi 8, Android 10 Üzerinde MIUI 11 Güncellemesini Almaya Başladı

Xiaomi'nin Snapdragon 845 işlemcili amiral gemisi telefonu Mi 8 için bugün itibariyle Çin'de Android 10 üzerinde çalışan MIUI 11 arayüz güncellemesi beta programı kapsamında dağıtılmaya başlandı.

Ülkemizde resmi ve ithalatçı firma garantili olarak farkı fiyatlandırmalar ile satışa sunulan Xiaomi Mi 8 bugün itibariyle merakla beklenen Android 10 güncellemesini MIUI 11 arayüzü ile beraber Çin'de almaya başladı.

İçerisinde Ekim 2019 tarihli en güncel Android yaması bulunan bu büyük işletim sistemi güncellemesi şuanda beta kapsamında Çin'de bulunan Xiaomi Mi 8 kullanıcılarına OTA üzerinden dağıtılmaya başlandı. MIUI 11 9.10.24 geliştirici sürümü ile beraber gelen güncelleme yaklaşık 2.1 GB dosya boyutuna sahip gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 8 Android 10 Güncelleme Değişiklik Listesi


  • Sistem güvenliğini artırmak için Ekim 2019 tarihli en güncel güvenlik yaması eklendi
  • Ayarlar menüsündeki uygulama kullanım sürelerinde yaşanan sorunlar giderildi
  • Pazartesi gününe kadar geçerli olan kullanıcı deneyimi anketi eklendi
  • Ekran kilitli iken pil tüketimini düşürmek için 5G akıllı güç tasarrufu modu eklendi
  • Pil performansında farklı iyileştirmeler yapıldı
  • Genel hata düzeltmeleri yapıldı
  • Şifre doğrulama ekranındaki efekt üzerinde değişiklikler yapıldı

Eğer sizde Xiaomi Mi 8 kullanıyorsanız önümüzdeki aylarda bu güncellemenin cihazınıza ulaşacağını söyleyebiliriz. Çinli Xiaomi geçtiğimiz günlerde bir liste yayınlayarak hangi cihazlarının ne zaman MIUI 11 güncellemesi alacağını açıklamıştı. Yapılacak olan testlerin ardından kararlı sürüm güncellemesinin bütün cihazlara ulaşması biraz zaman alacaktır. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazdaki dosyalarınızı yedek almayı unutmayın.

Whatsapp