Xiaomi Mi 8, Ağustos Ayında Avrupa'da Satışa Sunulacak

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 8, Avrupa ülkelerinde Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak.

Çin'deki son lansmanının ardından, Xiaomi'nin mevcut tüm Mi 8 stoklarını bir dakikadan daha düşük bir sürede satmasının ardından, yeni bir haber, düşük maliyetli amiral geminin bu yaz sonlarında Ağustos ayında Avrupa'da satışa sunulacağını iddia ediyor.

Gelen son bilgilere göre Xiaomi'nin 6GB RAM ve 64GB veya 128GB dahili depolama alanına sahip standart Mi 8 modelinin satışlarına öncelik vermeyi planladığı belirtiliyor. Ayrıca, Çin merkezli şirket, cihazın mavi ve Siyah renk seçeneklerini satışa sunacak. Bununla birlikte, 8GB RAM'e sahip Explorer Edition Mi 8 modelini satın almak isteyen Xiaomi hayranları bu konuda hayal kırıklığı yaşayabilir. Ancak yine de talebin yüksek olması durumunda Xiaomi, Mi 8'in Avrupa lansmanı sonrasında bu konuda yeni kararlar alabilir. 

Çinli üretici şu an için Xiaomi Mi 8'in Avrupa fiyatları hakkında herhangi bir açıklama yapmadı ancak akıllı telefonun Çin fiyatları göz önüne alındığında, Mi 8 64GB modelinin 365€, 128GB modelinin ise 400€ civarında bir satış fiyatına sahip olacağı tahmin ediliyor. Ayrıca Xiaomi Mi 8 akıllı telefonun tüm Avrupa ülkelerinde satışa sunulmayacağını da belirtmemiz gerekiyor. Zira Xiaomi'nin Mi 8 akıllı telefonu Fransa, İtalya ve İspanya’da piyasaya sunma planları var. 

Whatsapp