Xiaomi Mi 7'nin Özellikleri Sızdırıldı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 7'nin teknik özellikleri internete sızdırıldı. İşte merakla beklenen Xiaomi Mi 7'nin teknik özellikleri..

Çinli üretici Xiaomi, Aralık 2017 tarihinde, Xiaomi Mi 7'nin Snapdragon 845 yonga setine sahip ilk cihazlardan biri olacağını ve yeni amiral gemisinin Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılacağını işaret etmişti. Ancak son gelen bilgilere göre Xiaomi, MWC 2018'de yapılması planlanan Xiaomi Mi 7 duyurusunu erteleyecek ve Mi 7 terine Xiaomi Mi Mix 2S modelini Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtacak. 

İnternete sızan yeni bir ekran hörüntüsüne göre Xiaomi Mi 7 Nisan ayında piyasaya çıkacak ve Qualcomm Snapdragon 845 yonga setinin yenı sıra 8GB RAM ve 4.480 mAh bataryaya sahip olacak. Xiaomi Mi 6'nın 4GB ve 6GB RAM seçenekleri ile 3.350 mAh bataryaya sahip olduğu göz önüne alındığında, Xiaomi Mi 7 önemli bir yükseltme ile gelecek diyebiliriz. 

Zaten belli olan Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti dışında Xiaomi Mi 7'nin diğer teknik özellikleri arasında ise 16MP + 16MP OIS destekli çift kamera ünitesi, Full HD + çözünürlüklü 5.6 inç ekran ve 128GB dahili depolama alanı bulunuyor. 

Ekran görüntüsü, Xiaomi Mi 7'nin kullanıcı arabirimi olarak MIUI 8.1 ile geleceğini gösteriyor ki bu, bilgileri biraz şüpheli hale getiriyor. Şirket, şu ana kadar 40 cihazının MIUI 9 güncellemesini alacağını açıklamıştı. Bu nedenle Mi 7'nin MIUI 8.1 ile gelmesi biraz garip bir durum olacak. Yine de bazı telefonların eski yazılımlarla tanıtıldıktan sonra piyasaya en sürüm yüklü olarak çıktıkları biliniyor. 

Whatsapp