Xiaomi Mi 7'nin Fiyatı İnternet Sitesinde Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi telefonu Xiaomi Mi 7'nin fiyatı Xiaomi ürünleri satan bir internet sitesinde ortaya çıktı.

Son haftalarda Çinli şirketin yeni üst seviye cihazına dair birçok sızıntı dolaşıyordu. Şimdi gelen son bilgilerde ise merakla beklenen Mi 7'nin fiyat bilgisi sızdırılmış durumda. Sızıntıya göre telefonun 6 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip modeli için 440 $ ve 6 GB RAM + 128 GB dahili depolama alanına sahip model için ise 520 $ civarında bir fiyat etiketi belirlenmiş durumda.

Sızıntı Xiaomi Mall web sitesinden geliyor. Şuan için bu sızıntının kesin olarak doğruluğu bilinmiyor. Bu yüzden fiyatların değişkenlik gösterme ihtimali de var. Xiaomi Mi 7'nin bu yıl piyasaya çıkan diğer amiral gemisi akıllı telefonlara benzer şekilde çentikli bir ekranla gelmesi bekleniyor. 

Ekran tarafında Mi 7'nin bir 5.6 inç boyutunda OLED ve Mi 7 Plus'ın ise 6.01 inç boyutunda OLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ekrandaki çentiğin içerisinde ise 3D yüz tanıma için kullanılacak sensörlerin yer alacağı iddia ediliyor.

Qualcomm Snapdragon 845 işlemci, 6 GB RAM ve iki farklı dahili depolama seçeneğinin yanı sıra kamera tarafında ise 16 MP çözünürlüğünde çift arka kameranın cihazda yer alması bekleniyor.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan MIUI arayüzüyle gelecek olan Xiaomi Mi 7'nin, yakın zamanda piyasaya sürülen Mi Mix 2S'de gördüğümüz gibi Qi kablosuz şarj desteği olan 3,350 mAh kapasiteli bir pil ile piyasaya sürüleceği söyleniyor.

Xiaomi Mi 7'nin bu ayın sonunda, muhtemelen 23 Mayıs'ta bir tanıtım etkinliğinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Bu tanıtım tarihi daha önce ortaya çıkan sızıntılara dayanarak söyleniyor. O sebeple tanıtım tarihinde de ilerleyen günlerde bir değişiklik olabilir.

Whatsapp