Xiaomi, Mi 7 Ön Siparişlerini 27 Mayıs'ta Kabul Etmeye Başlayabilir

Xiaomi'nin heyecanla beklenen yeni amiral gemisi Mi 7'nin satışa çıkış tarihi netleşmeye başladı.

Çin merkezli üretici Xiaomi, en güçlü ve en yeni donanım özelliklerine sahip amiral gemisi modellerini her yıl Şubat ayında düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtıyordu. Ancak şirket bu yılki MWC 2018 etkinliğinde tanıtması beklenen amiral gemisi Mi 7'nin tanıtımını yapmadı. Ancak Nisan ayında internete sızdırılan resmi bir poster görüntüsü, Xiaomi Mi 7'nin 23 Mayıs tarihinde tanıtılacağına işaret ediyordu. Ve şimdi, Çin merkezli şirketin 27 Mayıs'ta, yani 23 Mayıs tanıtımından çok kısa bir süre sonra akıllı telefon için ön siparişleri kabul etmeye başlayacağı anlaşılıyor. 

Bu bilgi, aşağıda fotoğrafını da göreceğiniz üzere, bir China Mobile mağazasının girişinde bulunan tanıtım tabelesı sayesinde ortaya çıkıyor. 

Tabi ki bu, cihazın ön siparişe çıkış tarihi olarak resmi bilgi şeklinde algılanmamalı zira Xiaomi, daha önce de bazı akıllı telefon modellerinin ön sipariş tarihini cihazın resmi tanıtımından önce açıklamıştı. 

Xiaomi Mi 7'nin bir Snapdragon 845 yonga seti ve 8GB RAM, ekran üzeri parmak izi tarayıcısı ve ekranın üstünde iPhone X benzeri bir çentik ile gelmesi bekleniyor. Depolama alanı tarafında 128GB ve 256GB seçeneklerin de olması beklenirken, Xiaomi Mi 7'nin oldukça iddialı bir çift kamera kurulumu ile geleceği iddia ediliyor. Bununla birlikte, 3D yüz tanıma teknolojisine sahip ilk Android akıllı telefon olması beklenen Mi 7'nin bu özelliğe sahip olamayabileceği belirtiliyor .

Whatsapp