Xiaomi Mi 7, 16MP Çift Kameraya Sahip Olacak

Xiaomi'nin 2018 amiral gemisi olması beklenen Mi 7 hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. Mi 7, Samsung üretimi 6.01 inçlik bir ekrana sahip olabilir.

Çin merkezli dikkat çeken üreticilerden biri olan Xiaomi, 2027 yılının başlarında amiral gemisi Mi 6'yı piyasaya sunmuş ve bu cihaz hem tasarımı hem de teknik özellikleri ile büyük vereni kazanmıştı. Fiyat politikası olarak da oldukça rekabetçi olan Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 7 ise merakla ve heyecanla bekleniyor. 

Çin'den yeni bir habere göre, Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 7'nin, Samsung tarafından üretilen, 18: 9 en-boy oranı ile 6.01 inç ekrana sahip olacağı ve Snapdragon 845 yonga seti ile güçlendirileceği iddia ediliyor.

Aynı haberde ayrıca, Xiaomi'nin nihayet 3D yüz tanıma teknolojisi üzerinde çalıştığı ve yeni bir teknoloji deneyimi sunmayı planladığından bahsediliyor ancak bu teknolojinin Mi 7 amiral gemisinde ye almayacağı belirtiliyor. Çinli şirket, teknolojinin akıllı telefonlarında kullanılmaya hazır hale gelmeden önce daha da geliştirilmesi gerektiğini düşünüyor.

Haberde Xiaomi Mi 7'nin diğer teknik özellikleri arasında ise 16MP çift arka kamera kurulumu, 6GB RAM, arka tarafa yerleştirilecek parmak izi sensörü ve hızlı şarj desteği yer alıyor. Xiaomi Mi 7'nin mevcut kurlar üzerinden hesaplandığında 2.699 CNY (ortalama 405 dolar) fiyat etiketine sahip olacağı belirtiliyor. 

Xiaomi Mi 7'nin 2018 Şubat ayı sonucunda düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak tanıtılması ve Mart ayında satışa sunulması bekleniyor. 

Whatsapp