Xiaomi Mi 6x Hakkında Yeni Bilgiler İnternete Sızdırıldı

Xiaomi Mi 6x hakkında internete sızdırılan yeni bilgiler, Qualcomm Snapdragon 626 yonga setini ve kamera detaylarını ortaya koyuyor.

Xiaomi Mi 5X'in halefi Xiaomi Mi 6x, TENAA üzerinde detaylı özellikleri ile ortaya çıkmıştı. Bu özellikler arasında, uzun boylu ekran ve arkada çift kamera kurulumu gibi bazıları bekleniyordu ancak bugün ortaya çıkan yeni bir Mi 6x sızıntısı, akıllı telefonun pek de popüler olmayan Qualcomm Snapdragon 626 yonga setine sahip olacağına işaret ediyor. 

Xiaomi Mi 6X, Full HD + çözünürlüğe sahip bir 5,99 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran paneline sahip olacak. Yakın bir zaman önce duyurusu yapılan vivo V9 veya modüler tasarıma sahip Moto Z2 Play'de de yer alan yonga seti, Snapdragon 625 yonga seti üzerinde küçük bir güncelleme olarak geliyor.  Snapdragon 625 yonga seti sekiz adet Cortex-A53 işlemci çekirdeğine sahip CPU ile geliyor. Ancak işlemcinin saat hızı 2.2 gHz'e yükseltilmiş ve GPU Adreno 506 olarak kalıyor. 

Sızdıran teknik özellikler veri sayfası akıllı telefonun, 4 GB RAM + 64 GB dahili depolama alanına sahip olduğunu ve çift kameranın nispeten büyük bir f / 1.8 diyafram değerine sahip 20 MP + 8 MP çift kamera kurulumuna sahip olacağını gösteriyor. Selfie kamerası ise 20 MP f / 2.0 diyaframlı bir sensöre sahip olacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ile listelenen Xiaomi Mi 6x'in MIUI 9.5 arayüzü ve sınırlı Google hizmetleri ile gelmesi bekleniyor. Cihazın global satışa sunulacağı Xiaomi Mi A2 versiyonu ise büyük ihtimalle Android One programı dahilinde stok Android işletim sistemine sahip olması bekleniyor. 

Whatsapp