Xiaomi Mi 6S Snapdragon 835 İşlemci ve Android 9 Pie İle Listelendi

Çinli Xiaomi'nin Snapdragon 835 işlemcili yeni akıllı telefonu Mi 6S adıyla Geekbench performans testinde ortaya çıktı.

Xiaomi yakında Mi 5 serisi ile piyasaya sürdüğü Mi 5S modelinin devamı olan Mi 6S modelini piyasaya sürecek gibi görünüyor. Xiaomi Mi 6 ile benzer şekilde Snapdragon 835 işlemci ve 6 GB  RAM belleğine sahip olan cihaz Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber Geekbench üzerinde listelendi. Ortaya çıkan listeye göre Xiaomi Mi 6S tek çekirdekli performans testinden 1747 puan almayı başarırken çok çekirdekli performans testinden ise 7039 puan almayı başarmış gibi görünüyor.

Xiaomi Mi 6S'nin özellikleri hakkında sızdırılan Geekbench listesi haricinde başka bir bilgi bulunmuyor. Mi 6 ile benzer şekilde Mi 6S içinde 4 GB RAM belleğine sahip uygun fiyatlı bir varyantın piyasaya sürüleceğini düşünüyoruz. Arka tarafta çift kamera kurulumuna sahip olmasına kesin gözüyle bakılan Mi 6S'nin Mi 8 amiral modeline kıyasla daha uygun bir fiyat etiketine sahip olacağını söyleyebiliriz.

Diğer taraftan birçok Xiaomi hayranı Mi Mix 3 ve Mi Note 4 modellerinin tanıtımını iple çekiyor. Her iki modelin şuan için kesin tanıtım tarihi açıklanmadı fakat en geç bir ay içerisinde her iki cihazında duyurulmasını bekliyoruz. Ülkemizde resmi olarak satışlarına başlayan Xiaomi'nin bu iki modelini de piyasaya sürüldükten sonra çok geçmeden Türkiye'de satışa çıkarmasını bekliyoruz.

Xiaomi Mi Mix 3 daha yüksek ekran kasa oranı için kızaklı bir kamera sistemine sahip olacak. Ayrıca AMOLED ekran, 3D yüz tanıma, ekrana gömülü parmak izi okuyucusu ve Snapdragon 845 yonga seti gibi üst düzey özelliklere sahip olacağı bilinen Mi Mix 3'ün Xiaomi'nin en pahalı cihazı olması bekleniyor. Diğer taraftan Mi Note 4 hakkında şuan için ismi haricinde herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Whatsapp