Xiaomi Mi 6'nın Malzeme Kalitesi, Dayanıklılık Testinde Onaylandı

Xiaomi Mi 6 da dayanıklılık testlerinde yapılan işkencelerden payını aldı. Ancak Mi 6'da kullanılan malzeme kalitesi bu konuda da kendini kanıtladı.

Çin'in Apple'ı olarak gösterilen akıllı telefon üreticisi Xiaomi, geçtiğimiz yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi Mi 6 modelini resmi olarak gün yüzüne çıkarmıştı. Duyuru ile birlikte heyecanla beklenmeye başlayan Mi 6, 28 Nisan'da satışa çıkmadı ile birlikte, Çin'de inanılmaz bir başarıya imza atmaya başladı. Sahip özellikleri itibari ile en iyi fiyat seviyesine sahip cihaz, kısa sürede stoklarını tüketti. Xiaomi Mi 6'nın tasarım ve şıklığına diyecek bir şey yok ancak dayanıklılığı konusunda şüpheler vardı. 

Xiaomi Mi 6'nın cebinizde anahtarlar veya madeni paralarla buluşmasının sonucu ne olacaktı? Veya kısa süre de olsa ateşe maruz kalarak kararan ekranın tekrar kendi halini alması ne kadar sürecek? Evet bu soruların hepsi yeni bir dayanıklılık videosu ile karşımıza gelen JerryRigEverything youtube kanalında cevaplanıyor. Ve tabi ki Xiaomi Mi 6, Dayanıklılık testinin yeni yıldızı oldu. 

https://www.youtube.com/watch?v=wEpsQIz3tPI

Tabi ki muhtemelen pek çok insan için en önemli soru "Xiaomi Mi 6 büyülüyor mu?" olacaktır. Zira Mi 6'nın selefi Xiaomi Mi 5 bükülme testlerinde çok da başarılı sayılmazdı. Hemen cevaplayalım: Hayır, alakası bile yok. Yeni Xiaomi Mi 6, dayanıklılık söz konusu olduğunda en iyi amiral gemilerden biri olacak gibi görünüyor. 

Xiaomi Mi 6, Snapdragon 835 yonga seti, standart versiyonunda 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı, 12MP 2x optik Zoom yeteneğine sahip dual kamera, 5.15 inç Full HD ekran ve 3.350 mAh batarya gibi üst seviye özellikleri en uygun fiyata sunan akıllı telefon olarak dikkat çekiyor.  

Whatsapp