Xiaomi Mi 6'nın İlk Direk Satışı Dakikalar İçinde Tükendi, Bir Sonraki Satış 5 Mayıs'ta

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 6, direk satışa sunulduğu Çin'de dakikalar içinde tükendi ve bir sonraki direk satış için tarih 5 Mayıs olarak açıklandı.

Xiaomi, amiral gemisi Mi 6 akıllı telefonu dün sabah ekran saatlerde ilk satışına sundu ve cihaz bir kaç saniye içinde tükendi. Bu noktada dikkat çeken bir başka ayrıntı ise satışa sadece Siyah rengin sunulmuş olması. 

Xiaomi Mi 6'nın 64GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 360$' eşdeğer fiyatta etiketi ile satışa sunuldu. Cihazın iki katı depolama alanına sahip versiyonu ise 420$ fiyat etiketi ile geliyor. Xiaomi Mi 6'nın 128GB dahili depolama alanı ve Seramik gövdeye sahip versiyonu ise 435 dolarlık bir fiyatla Çin'de satışa sunuluyor. 

Xiaomi, ilk direk satışı kaçıran veya cihazı satın alamayan tüketiciler için bir sonraki satış tarihini ise 5 Mayıs olarak açıkladı. Bu da Xiaomi Mi 6'nın önümüzdeki Cuma günü Çin yerel saati ile 10'da yeniden satışa sunulacağı anlamına geliyor. Bugün sadece Parlak Siyah rengin satışa sunulduğunu göz önüne alırsak, önümüzdeki hafta telefonun Mavi ve Beyaz renklerinin satışa sunulması ihtimali daha yüksek. 

Hafızalarımızı tazelememiz gerekirse, Xiaomi Mi 6 5.15 inç 1080p full HD ekrana, Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setine, 6GB RAM ve 64GB / 128GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip. 12MP dual arka kamera, 3.350 mAh batarya ve USB Type-C bağlantı noktası cihazın diğer öne çıkan özellikleri arasında bulunuyor. Xiaomi Mi 6, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi tabanlı MIUI arayüzü ile geliyor. 

Whatsapp