Xiaomi Mi 6 ve Redmi Note 4x, 11 Ağustos'ta MIUI 9 Alacak

Xiaomi'nin MIUI 9 güncellemesini alacak ilk cihazları Mi 6 ve Redmi Note 4x, heyecanla beklenen güncellemeye 11 Ağustos tarihinde kavuşacak.

MIUI 9 güncellemesi geçen hafta Xiaomi Mi 5X ile birlikte resmi olarak duyuruldu ve resmen kullanıma sunulması bir hafta içinde başlıyor. MIUI 9 güncellemesini ilk alacak olan cihazlar Xiaomi Mi 6 ve Redmi Note 4x, bu güncelleme için sadece 11 Ağustos tarihine kadar beklemek zorunda kalacaklar. 

MIUI 9 güncellemesinin bu iki telefon için yayınlanmasından sonra 25 Ağustos tarihinde de diğer 12 Xiaomi akıllı telefon için MIUI 9 güncellemesi yayınlanacak. Bu 12 telefon ise Mi MixMi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi 5c, Mi Max ve yeni versiyonu Mi Max 2, Mi 4sMi 4c ve son olarak Redmi 4X olacak. 

Eylül ayında ise üçüncü bir güncelleme dalgası olacak. Bu güncelleme dalgasında, birkaç yıl geriye giderek giriş seviyesi cihazlar, Redmi 2A ve Redmi 1 / 1S - de MIUI 9 güncellemesini almış olacak. 

Yeni MIUI 9 güncellemesi, Akıllı uygulama başlatıcısı, Resim arama ve Akıllı asistan iı kullanıcılara getiriyor. Aynı zamanda belirli bir CPU hızlanma moduna ve daha iyi bir geri bildirim sistemine sahip. 

Güncelleme şu an yalnızca Çin'de mevcut, ancak Xiaomi, güncellemenin Global sürümünü de yakında destekleyen tüm modeller için yayınlayacağını resmi olarak açıkladı.  

Whatsapp