Xiaomi Mi 6 Plus'ın Yeni Bir Kapak Görüntüsü Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin dev ekranlı yeni amiral gemi akıllı telefonu olması beklenen Mi 6 Plus'ın arka kapak görseli internete sızdırıldı.

Xiaomi Mi 6 Plus'a ait olduğu iddia edilen bir telefonun aksesuarı bir kez daha internette yer aldı. Bu görüntü, Xiaomi Mi 6'nın varlığını onaylamıyor ancak bizler gibi bu cihazı merakla bekleyen Xiaomi hayranlarının bu cihaza dair umutlarını da artırıyor. 

Xiaomi markasına hakim olmayanlar için hatırlatmamız gerekirse, teknoloji çevreleri Xiaomi Mi 6 Plus'ın Nisan ayında Mi 6 modeli ile birlikte tanıtılacağına inanıyordu ancak bu gerçekleşmedi. Ve Çin merkezli üretici bu konudaki sessizliğini korumaya devam ediyor. 

Xiaomi Mi 6 Plus, önceki sızıntılara göre, muhtemelen QHD çözünürlüklü 5.7 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Elbette, 6GB veya 8GB RAM'e sahip olacak olan cihaz, Qualcomm Snapdragon 835 yonga setini de içeriyor.

Ayrıca Mi 6 Plus modelinde standart Mi 6 modeline benzer şekilde arkada çift kamera kurulumu da yer alacak. Yukarıda gördüğünüz gibi, sızdırılmış kapak da aynı bilgiye işaret ediyor.

Bu güçlü özellik listesi ile birlikte daha büyük bir bataryanın da Xiaomi Mi 6 Plus modelinde yer almasını bekleyebilirsiniz. Belki de, daha önce iddia edildiği gibi 4,500 mAh'lık bir batarya, QHD ekranın tükeneceği enerjiyi telafi edecektir. 

Bu noktada Xiaomi Mi 6 Plus'ın resmi olarak ne zaman tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu konuda daha net bilgiler ortaya çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. 

Whatsapp