Xiaomi Mi 6 akıllı telefon duyuru tarihi hakkında bilgiler geliyor

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 6'ın duyurulacağı tarih hakkında iddialar gelmeye devam ediyor.

Akıllı telefon pazarının önemli firmalarından birisi olan Xiaomi, bu sene bir çok farklı akıllı telefon modeli sunarken, özellikle firmanın amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 5 dikkatleri üzerine çekmişti. Sene başında MWC 2016'da resmi olarak duyurulan ve sonrasında da bir çok pazarda satışa çıkan akıllı telefon fiyat / performans oranı oldukça yüksek bir akıllı telefon olmakta.

Ayrıca firma, bu amiral gemisinin daha üst versiyonu da Xiaomi Mi 5s adı ile Eylül ayında duyurmuş ve Ekim ayında da satışa çıkarmıştı. Bu cihazın yanı sıra ayrıca Xiaomi Mi 5s Plus olarak daha büyük bir versiyon da gelmişti.

Gelecek sene için ise çalışmalarını sürdüren firmanın yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 6'nın yakın zaman içerisinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Büyük ihtimalle iddialara göre Xiaomi, yine MWC, Mobil Dünya Kongresi içerisinde düzenleyeceği bir etkinlik ile yeni Xiaomi Mi 6 akıllı telefonunu duyurabilir. Ayrıca aynı etkinlikte Xiaomi Mi 6 Plus olarak bir başka modelin daha resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Ancak yeni gelen bazı iddialara göre Xiaomi, daha önceki bir tarih olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde bu akıllısını duyurabilir.

Çin'de Weibo üzerinden bir poster geldi ve bu poster de büyük bir 6 harfi dikkat çekiyor. Tarih olarak da 14 Şubat aynı posterde yer almakta. Bu görsel sızıntıları ile adından söz ettiren @KJuma'dan gelirken ayrıca kısa bir süre önce de Xiaomi Mi 6S, Mi 6E ve Mi 6P olarak farklı versiyonların gelebileceği de dile getirilmişti.

Whatsapp