Xiaomi Mi 5S'in içine daha yakından bakın

Xiaomi Mi 5S'in donanım bileşenleri gözler önüne serildi..

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi dün düzenlenen etkinlikle resmi olarak duyuruldu. Çin'de düzenlenen etkinlikle gün yüzüne çıkan yeni akıllı telefon Xiaomi Mi 5S adı ile gelirken, ayrıca bazı teknik özellikleri farklı olan daha büyük versiyonu Xiaomi Mi 5S Plus adında yeni başka bir akıllı telefon da resmi olarak duyuruldu.

Xiaomi Mi 5S akıllı telefon sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından farklı versiyonlar olarak gelirken, en alt versiyon 3GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile geldi ve ayrıca Xiaomi bu versiyonu sadece 999 Yuan ($300) olarak satışa çıkartıyor.

Fiyat / performans oranı ile dikkatleri üzerine çeken yeni akıllı telefonun donanım bileşenleri ve cihazın iç tasarımı da oldukça merak edilirken, bu konuda ilk bilgi Çin üzerinden geldi. Xiaomi Mi 5S, parçalarına ayrıldı ve tüm donanım gözler önüne serildi.

Xiaomi Mi 5S akıllı telefon 5.15" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm tarafından bir süre önce duyurulan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon 3GB sistem belleği 64GB dahili veri kapasitesi yanı sıra 4GB sistem belleği ve 128GB dahili veri kapasitesi içeren iki farklı versiyon olarak gelmekte. Xiaomi Mi 5S'in arkasında 12MP kamera bulunuyor ve ayrıca Selfie kamerası da 4MP Ultrapixel olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp