Xiaomi Mi 5S'in çift arka kamerası ortaya çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor..

Bir süredir Çinli teknoloji devi Xiaomi'nin yeni bir amiral gemisi modeli sunma hazırlıkları içerisinde. Xiaomi Mi 5S olarak haberlerimize konu olan bu yeni akıllı telefonun 27 Eylül tarihinde resmi olarak duyurulması beklenirken, ayrıca Xiaomi Mi 5S Plus olarak bir başka modelin daha firma tarafından aynı etkinlikte duyurulabileceği kaydediliyor.

Cihazının tanıtımı öncesinde teaser görseller sunmaya devam eden Xiaomi, geçtiğimiz günlerde çift kamera tasarımını gösteren bir görsel daha sunarken, Wiebo üzerinden gelen yeni bir görsel bu tasarımı doğruluyor. @KJuma tarafından yayınlanan görselde Xiaomi Mi 5S'in arkasında yer alan alt alta konumlandırılmış çift kamera ve onun da altında yer alan dual LED flaş detaylı olarak görülebiliyor.

Ayrıca yine ortaya çıkan bir başka ekran görüntüsü de Xiaomi Mi 5S'in bazı teknik özelliklerini görebilmek mümkün. Bu bilgilere bakarsak eğer, yeni akıllı telefon Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Xiaomi Mi 5S, 2.35Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor. 6GB sistem belleği akıllı telefonda bulunuyor ve ayrıca 256GB dahili veri kapasitesi yer alıyor.

Henüz kesin olmamakla birlikte Xiaomi Mi 5S'in 5.15" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran ile gelecek. Cihazın önünde Home tuşu ve ultrasonik parmak izi tarayıcısı yer alacak.

Fiyat olarak bakarsak, Xiaomi Mi 5S'in 300$ ve Xiaomi Mi 5S Plus'ın da 450$ civarında fiyat etiketi ile sunulabileceği ifade edilmekte.

Whatsapp