Xiaomi, Mi 5s Modelini Yakında Tanıtabilir

Xiaomi, amiral gemisi Mi 5'in yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, Mobil Dünya Kongresi'nde amiral gemi akıllı telefonu Mi 5'i duyurmuş ve Nisan ayı itibariyle satışa sunmuştu. Şirket şimdi de Mi 5'in daha yeni özelliklerle güçlendirilmiş yeni bir versiyonu üzerinde çalışıyor. 

Xiaomi,  Mi 5s adını vereceği yeni bir akıllı telefonu, yılın ikinci yarısının başlarında satışa sunmak üzere hazırlıyor. Fakat bu modelin,  bazı ekstra yeni özellikler getireceği belirtiliyor. Bu özelliklerin arasında dikkat çeken ise Apple'ın 3D Touch özelliğine benzer yeteneklere sahip basınca duyarlı dokunmatik ekran geliyor. 

Xiaomi Mi 5s'in dikkat çeken diğer özellikleri arasında ise Qualcomm'un "ultrasonik parmak izi okuyucu sensörü ve dual kamera özelliği bulunuyor. Mi 5s'in bir diğer üst düzey özelliği ise 6GB RAM'e sahip olarak sunulması olacak.

Xiaomi Mi 5s'in tasarım ve diğer donanım özelliklerinin ise standart Mi 5 modelleri ile aynı olacsğı tahmin ediliyor. Gelen iddialara göre Mi 5s, 5.15 inç büyüklüğünde 1080p full HD ekrana sahip olacak. 

Xiaomi Mi 5s hakkında şimdilik bilinenler bu kadarla sınırlı. Fakat tahminlere göre bir kaç aydır geliştirme çalışmaları devam eden akıllı telefon hakkında önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgiler de ortaya çıkacak. 

Whatsapp