Xiaomi Mi 5S detaylı görseller ortaya çıktı

Xiaomi'nin yeni amiral gemisi Mi 5S, duyurudan önce tüm detayları ile ortaya çıktı...

Yaklaşık 3 gün sonra Xiaomi oldukça önemli bir etkinlik ile karşımıza gelecek. 29 Eylül tarihinde Çin'de gerçekleştirilecek olan bu etkinlikte firmanın iki yeni akıllı telefon modelini gün yüzüne çıkarması bekleniyor.

Bu cihazlardan birisi bu sene Şubat ayında gelen Xiaomi Mi 5'in daha üst versiyonu olan Xiaomi Mi 5S olacak ve ayrıca firma Xiaomi Mi 5S Plus olarak da yeni amiral gemisinin büyük versiyonunu sunabilir.

Xiaomi Mi 5S'in duyurulmasına az bir zaman kala cihazın detaylı görselleri de ortaya çıktı ve tasarım ile ilgili olarak soru işaretlerinin bu görseller üzerinden giderildiğini söyleyebiliriz.

Baktığımızda Xiaomi Mi 5S Plus'ın beyaz renkli versiyonunu görmekteyiz ve özellikle de iPhone benzeri Home butonu dikkat çekiyor. Bir süredir gelen bilgiler Xiaomi Mi 5S'in Qualcomm'un Sense ID adındaki ultrasonik parmak izi teknolojisine sahip olacağı şeklindeydi.

Diğer bir görsel de Xiaomi Mi 5S'in siyah renkli versiyonunu önden görünüşü yer alıyor. Tasarım beyaz renkli versiyon ile tamamen aynı. Ayrıca yine bir başka görsel de siyah renkli Xiaomi Mi 5S Plus'ın arka görüntüsü bulunurken, çift kamera tasarımı görülebilmekte.

Xiaomi Mi 5S'in 5.15" büyüklüğünde Full HD ekran, Xiaomi Mi 5S Plus'ın da 5.5" büyüklüğünde Quad HD ekran ile gelmesi bekleniyor.

6GB sistem belleği, 256GB dahili veri kapasitesi, dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Google Android 6.0.1 Marshmallow cihazların özellikleri olacak.

Whatsapp