Xiaomi Mi 5c akıllı telefonun yeni görseli geldi

Xiaomi'nin yakında duyuracağı modellerden olan Mi 5c'nin yeni bir görseli sızdırıldı.

Xiaomi, her sene yeni modeller sunuyor ve geçtiğimiz sene de bir çok ilgi çekici model sunmasına karşılık gerileyen satış rakamları ile hayal kırıklığı yaratmıştı. Bu sene ise firma yeni modellerle tekrar üst sıralara tırmanma planları içerisinde ve firmanın ilk modeli ise bu sene için Xiaomi Redmi 4x adındaki akıllı telefon oldu.

Ayrıca firmanın kısa süre içerisinde de yeni amiral gemisi modeli Xiaomi Mi 6'yı resmi olarak duyurması bekleniyor. Sadece bununla da yetinmeyecek olan Xiaomi'nin yakın zamanda sunulacak bir başka modeli de Xiaomi Mi 5c olacak. Bu yeni akıllı telefonun firmanın kendi geliştirdiği Pinecone yonga seti ile sunulacak ilk akıllı telefon modeli olacağına dair de bir süredir iddialar gelmekteydi.

Orta seviye donanım özellikleri ile sunulacak olan Xiaomi Mi 5c'nin daha önce 30 Kasım tarihinde sunulacağı iddiaları gelmiş. Bu gerçekleşmeyince 6 Aralık dile getirilmişti. Ancak bu tarihte de akıllı telefon duyurulmazken, hala gizemini koruyor.

Geçtiğimiz günlerde Xiaomi Mi 5c'nin ilk görseli ortaya çıkmış ve akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ile sunulacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi de yeni bir görsel daha geldi ve bu görselde de Xiaomi Mi 5c ile Huawei Honor 8 ile yan yana görülüyor.

Xiaomi Mi 5c'nin 3GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 8MP ön kamera ve 3.200mAh batarya il sunulacağı kaydedilmekte.

Whatsapp