Xiaomi Mi 5, Mi Mix ve Mi Note 2 İçin Android 8.0 Oreo Geliyor

Çin merkezli Xiaomi firması Mi 5, Mi Mix ve Mi Note 2 modelleri için Android 8.0 Oreo sürümünü test edecek kullanıcılar aramaya başladı.

Xiaomi, Android Oreo'yu Şubat ayından bu yana Çin'de Mi 5 ve Mi Mix modellerinde test ediyordu. Şimdi ise aynı test programını kararlı sürüm çıkmadan önce Android 8.0 Oreo güncellemesini denemek isteyen diğer kullanıcılar için başlatıyor. Sizde aşağıda yer alan bağlantı üzerinden kayıt oluşturarak diğer kullanıcılardan daha önce Android 8.0 Oreo güncellemesini Mi 5, Mi Mix veya Mi Note 2 modellerinde deneyebilirsiniz.

Şirket kendi forumunda açtığı konu ile Android 8.0 Oreo'yu, Xiaomi Mi 5, Mi Mix ve Mi Note 2'de denemek isteyen beta test kullanıcıları arıyor. Başvuru süresi 11 Nisan tarihine kadar açık kalacak ve seçilenlere 13 Nisan tarihinde özel mesaj atılacak.

Xiaomi Android 8.0 Beta Programı Katılım Şartları


  • Bölge: Bütün bölgeler
  • İletişim Dili: İngilizce
  • İletişim Aracı: QQ (Bu uygulamayı kullanmak zorunludur, başka alternatif uygulama yoktur) 
  • Cihaz: Mi 5, Mi Mix veya Mi Note 2

Diğer Gereksinimler: Şuan cihazınız için yer alan en güncel MIUI Global Developer ROM yazılımı cihazınızda yüklü olmalı. ROM yükleme ve Bootloader kilidi açma veya Flashtool ile ROM yükleme gibi konularda bilgili olmanız gerekiyor. Ayrıca MIUI forumunu aktif olarak kullanmanız ve yazılım ile ilgili diğer kullanıcılarla bilgi alışverişinde bulunmanız gerekiyor.

Başvurunuzu göndermek için, Google Play Store'da yer alan MIUI Global forum uygulamasını cihazınıza indirin ve üyeliğiniz ile uygulamaya giriş yapın. Daha sonra karşınıza gelen ana sayfa üzerinde beta testi için gerekli olan başvuru formunu göreceksiniz.

Whatsapp