Xiaomi Himo, 50 km menzille birlikte tanıtıldı

Teknoloji dünyasının önemli ismi olarak karşımıza çıkan Çin merkezli Xiaomi firması, 50 km menzil sunan Himo isimli elektrikli bisiklet modelini duyurdu.

Teknoloji dünyasında adından özellikle son dönemlerde sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Xiaomi firması, teknoloji dünyasının her köşesinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Akıllı telefon dünyası ile giyilebilir teknoloji dünyasının en önemli isimleri arasında yer almayı başaran şirket, şimdilerde ise hem pedalla hemde elektrikle sürülebilen bisiklet modeli Himo'nun tanıtımını gerçekleştirdi.

50 km menzille birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Himo isimli ürün, katlanabilir yapısıyla dikkatleri üzerine çekerken Beyaz ve Turuncu olmak üzere 2 farklı renk seçeneğiyle satışa çıkacak. 30 Temmuz'da satışları başlayacak olan Xiaomi Himo isimli ürünün fiyat etiketi 260 dolar olarak belirlenmişken, ürün kentsel alanlarda tamamıyla rahatlık ve konfor odaklı olarak tasarlanmış.

16.7 kilogram ağırlığındaki ürün kolayca taşınabilirken, 1080 x 510 x 1020 mm ebatlarına sahip olduğunu belirtelim. Üründe bir LCD panel karşımıza çıkarken, bu panel üzerinden pil gücü ve katedilen mesafe gibi çeşitli bilgiler sunuluyor. Elektrik gücünü açıp kapatma gibi çeşitli özellikleri de bu panelin yanında yer alan butonlardan gerçekleştirebiliyorsunuz.

IP54 sertifikası sayesinde suya karşı koruma özelliği sunan bisiklette, LED farlar ile stop lambasınında yer aldığı belirtelim.

Enerjisini arka tekerliğe güç veren 250 W fırçasız DC motor ile 6AH/36V bataryadan alan aracın bataryası tamamıyla 7 saatten daha kısa bir sürede şarj olabiliyor. İlk etapta Çin pazarında satışa çıkacak olan ürünün diğer ülkelere ne zaman merhaba diyeceği ise henüz bilinmiyor

Whatsapp