Xiaomi, Giriş Seviyede Yeni Bir Telefon Duyurusuna Hazırlanıyor

Çin merkezli üretici Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu Xiaomi Mido kod adıyla Geekbench üzerinde ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarında sunduğu fiyat performans ürünleri ve güçlü donanıma sahip amiral gemi modelleri ile dikkat çeken Çin merkezli üretici Xiaomi'den yeni giriş seviye Android akıllı telefon duyurusu gelebilir. Bugüne kadar hakkında hiç bilgi ortaya çıkmayan Xiaomi'nin yeni alt segment cihazı, Geekbench veri tabanında "Xiaomi Mido" kod adı ile görüntülendi.

Xiaomi Mido, Qualcomm'un 2.02 gHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip Snapdragon 625 (MSM8953) yonga setinden güç alıyor. 16GB dahili depolama alanı MicroSD kart ile 128GB’a kadar genişletilebilen Xiaomi Mido, 2GB RAM'e sahip. Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışan Xiaomi'nin yeni alt segment telefonu hakkında şimdilik daha fazla bilgi bulunmuyor. 

Xiaomi Mido kod adlı bu yeni alt segment akıllı telefonun tahmin edilen özellikleri arasında ise 13MP arka kamera, 5MP ön kamera bulunuyor. RedMi serisinin yeni üyesi olması beklenen cihazın ekran boyutunun ise 5.2 inç veya 5.5 inç büyüklüğünde ve 720p çözünürlükte olacağı tahmin ediliyor. 

Xiaomi, aynı zamanda bir kaç yeni model üzerinde daha çalışıyor. Xiaomi, bugün Çin'de düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde Redmi Note 4 ve Redmi 4 akıllı telefonlarını duyurması bekleniyor. Xiaomi Mido kod adlı akıllı telefonun ise hangi isimle ve ne zaman piyasaya sunulacağı şimdilik bilinmiyor. 

Whatsapp