Xiaomi Black Shark Oyun Telefonu, 16 Kasım'da Avrupa'da Satışa Sunulacak

Xiaomi destekli oyun telefonu üreticisi Black Shark, Avrupa pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor. Xiaomi Black Shark, 16 Kasım'da 28 Avrupa ülkesinde satışa sunulacak.

Xiaomi'nin oyun telefonu Black Shark, ilk olarak Nisan ayında piyasaya çıkmıştı ve akıllı telefon şimdi de Avrupa pazarında satışa sunulmaya hazırlanıyor. Oyun meraklıları için özel olarak tasarlanan Xiaomi Black Shark akıllı telefon, 16 Kasım'dan başlayarak 28 Avrupa ülkesinde satışa sunulacak. 

Avrupa'da, Avusturya, Belçika, Bulgaristan, Hırvatistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Hollanda, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç veya İngiltere gibi ülkelerde yaşayan tüketiciler, Xiaomi Black Shark oyun telefonunu Xiaomi'nin online mağazası üzerinden satın alabilecek. 

Black Shark, 5,99 inç 1080 x 2160 piksel çözünürlükte LCD dokunmatik ekran, Snapdragon 845 yonga seti, 6GB / 8GB RAM, 64GB / 128 GB dahili depolama alanı, 12MP + 20MP çift arka kamera kurulumu, 20 MP selfie kamerası ve 4,000 mAh batarya ile birlikte geliyor. Akıllı telefon, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve stok Android benzeri bir arayüz ile birlikte geliyor. Telefonun sıcaklığını 8 dereceye kadar düşüren özel bir soğutma sistemine sahip Black Shark akıllı telefonun kutu içeriğinde bir de Gamepad bulunuyor. 

Xiaomi Black Shark akıllı telefonun Avrupa pazarı için henüz bir fiyat açıklanmadı, ancak lansmana sadece bir hafta kaldığı için bunun kısa sürede ortaya çıkacağını düşünüyoruz.

Whatsapp