Xiaomi Black Shark 2 Oyun Telefonunun Tanıtım Tarihi Belli Oldu 

Xiaomi'nin oyun telefonu Black Shark 2'nin tanırım tarihi ve bazı öne çıkan teknik özellikleri belli oldu. İşte Black Shark 2'ye dair önemli ayrıntılar.

Xiaomi destekli oyun telefonu üreticisi Black Shark, bu yıl niNisan ayında Çin’de tanıtılan Black Shark Oyun Telefonunun halefi olacak Black Shark 2 akıllı telefonunun 23 Ekim’de resmi olarak duyurulacağını açıkladı. Merakla beklenen oyun telefonu, halihazırda dikey çift arka kamera kurulumu ve arkaya entegre edilmiş parmak izi sensörü ive AWM-A0 model numarası ile TENAA tarafından onaylanmıştı. Ayrıca, akıllı telefonun arka tarafında bir de RGB logo bulunacak. 

Xiaomi Black Shark 2 akıllı telefonunun ön tarafında ise geniş bir hoparlör ızgarası bulunuyor. Ortaya çıkan Geekbench listesine göre akıllı telefon, Snapdragon 845 yonga seti, 8GB RAM ve Android 8.1 (Oreo) işletim sistemine sahip olacak. TENAA listeleme ise cihazın  5.99 inçlik bir ekrana sahip olduğunu ortaya çıkardı, böylece şirket Full HD + ekranını koruyor ve bir önceki modelle aynı 4.000 mAh bataryayı kullanmaya devam ediyor.

Telefonun boyutları 160 × 75,26 × 8,7 mm'lik ölçümleri ile bir önceki modelle neredeyse aynı ancak Black Shark 2 biraz daha ince bir tasarıma sahip. Cihazın, Sıvı soğutma teknolojisi, çift hoparlör ve Gamepad desteğine sahip olması bekleniyor. Önümüzdeki hafta yapılacak resmi tanıtımı ile birlikte Xiaomi Black Shark 2 Oyun telefonu ile ilgili tüm detayların ortaya çıkmasını bekliyoruz. 

Xiaomi Black Shark 2'nin sahip olduğu teknik özellikleri ve özel teknolojileri göz önüne alındığında, Razer Phone 2 ve Asus ROG Phone gibi rakipleri ile oluşan rekabete yeni bir soluk getirecek diyebiliriz. Zira, geçtiğimiz günlerde açıklanan Eylül ayı Antutu Benchmark listelerinde Black Shark bile listenin en üstünde yer alan Asus ROG Phone modeline oldukça yakın bir performans sergilemişti. 

Whatsapp