Xiaomi Black Shark 2 Oyun Telefonunun Geekbench Puanı Belli Oldu

Xiaomi'nin yakın zamanda piyasaya süreceği

Xiaomi'nin bu yıl Nisan ayında piyasaya sürdüğü ilk oyun odaklı telefon olan Black Shark kullanıcılar tarafından iyi karşılanmış olacak ki devam modeli ile piyasaya tekrar çıkmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda daha çok pazara çıkacak olan Black Shark modelinin devamı Black Shark 2 adıyla çeşitli raporlarda ve performans testlerinde görünmeye başladı.

Aşağıdaki görselden de görebileceğiniz üzere Black Shark 2 piyasaya kardeş modeli Black Shark gibi Snapdragon 845 işlemci ile beraber sunulacak. Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve 8 GB RAM belleği ile geleceği görülen cihazın yıl sonu gelmeden Android 9 Pie güncellemesini alacağını düşünüyoruz. Cihazın piyasaya direkt olarak Android 9 Pie işletim sistemi ile beraber sunulma ihtimali de bulunuyor.

Yakın zamanda Mi Mix 2S modelinden başlayarak Android 9 Pie güncellemesini dağıtacak olan Xiaomi'nin Ağustos ayında çıkan Android 9 işletim sistemine yeni çıkacak cihazlarda yer vermemesi birçok kullanıcıyı üzecektir. Umuyoruz ki Black Shark 2 kutudan Android 9 ile beraber çıkar.

Tek çekirdekli performans testinden 2403 puan almayı başaran cihaz çok çekirdekli performans testinden ise 8389 puan almayı başarıyor. Snapdragon 845 işlemcili diğer cihazlar ile benzer sonuçlara sahip olan Black Shark 2'nin şuan için hangi tarih ve hangi fiyat etiketi ile piyasaya sürüleceği bilinmiyor.

Whatsapp