Xiaomi Black Shark 2, Avrupa'da Satışa Sunuldu 

Xiaomi'nin oyun odaklı akıllı telefonu Black Shark 2, bugünden itibaren bazı Avrupa ülkeleriinde satışa sunuldu.

Xiaomi'nin oyun odaklı akıllı telefon ilanını geliştiren alt markası Black Shark, bu ayın başlarında son akıllı telefonunu duyurmuştu. Black Shark 2, bugünden itibaren Black Shark'ın resmi web sitesinden Avrupa pazarı için satışa sunuldu. 

Xiaomi Black Shark 2'nin 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonu, 549 € veya 479 £ fiyat etiketine sahip. Veya 12GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına ihtiyaç duyanlar, 649 € veya 559 £ gibi bir maliyeti göze almak zorunda olacak.

Black Shark Global Başkan Yardımcısı David Li, bu cihazın "Avrupalı ​​oyun meraklıları için eşsiz bir deneyim" sağlayacağını iddia ediyor. Çin merkezli şirket, Avrupa'da varlığını artırma kararı aldı, çünkü mobil oyunların artık konsollardan ve bilgisayar oyunlarından daha fazla tüketici ilgisi çektiği düşünülüyor. Bu yüzden tüketicilerin oyun odaklı akıllı telefonlara olan ilgisinin de artması bekleniyor. Bu hipotez, Black Shark 2 ile test edilecek gibi görünüyor. 

Black Shark 2, düşük (43,5ms) gecikme süresi ve 430 nit'lik bir parlaklık düzeyi ile 6.39 inç 1080 x 2340 piksel HDR AMOLED basınca duyarlı dokunmatik ekrana sahip.

Cihaz ayrıca iki ön hoparlöre, tutuş şekline bakmaksızın ağ sinyali gücünü maksimum seviyede sağlayan X şeklinde bir anten sistemine, ekran içi parmak izi okuyucusuna ve 27W hızlı şarj destekli 4.000 mAh bataryaya sahip.

Snapdragon 855 yonga seti, işlemci sıcaklığını 14 dereceye kadar düşüren özel bir soğutma sistemine sahip. Akıllı telefon, 48MP ana kamera ve 2x zoom yeteneği sağlayan 16MP telephoto lense sahip çift arka kamera kurulumu ve 20MP ön kameraya sahip. 

Whatsapp