Xiaomi Black Shark 2 AnTuTu Puanıyla Göz Kamaştırıyor

Xiaomi'nin oyunculara yönelik olarak geliştirdiği yeni akıllı telefonu Black Shark 2'nin özellikleri AnTuTu listesi sayesinde ortaya çıktı.

Xiaomi'nin özel soğutma sistemine sahip oyuncular için geliştirilen yeni telefonu Black Shark 2 18 Mart'ta resmi olarak duyurulacak. Duyuru öncesinde birçok özelliği ile AnTuTu performans testi uygulamasını ziyaret eden cihaz üst düzey özelliklerle beraber geliyor. Performans testi listesinde BlackShark Skywalker kod adıyla listelenen cihazda Snapdragon 855 işlemci ve 8 GB RAM belleği bulunuyor.

Black Shark 2, Android 9 Pie işletim sistemi ve 128 GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Elbette telefonun daha yüksek depolamaya sahip farklı bir varyantının da piyasaya sunulması bekleniyor. AnTuTu ekranın boyutunu göstermiyor fakat 2340 x 1080 piksel çözünürlüğe sahip olacağını açık bir şekilde görebiliyoruz.

Xiaomi Black Shark 2 AnTuTu puanı 359973 olarak belirtilmiş. Test edilen modelin nihai sürüm olmadığı ve demo sürüm olduğunu düşünürsek bu puanların gerçekte biraz daha farklı olabileceğini söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde Geekbench performans testinde gördüğümüz telefon 8 ve 12 GB RAM belleği ve Snapdragon 855  işlemci ile beraber listelenmişti. Buradan yola çıkarak 8 GB RAM belleğine sahip varyantın 128 GB dahiil depolama alanıyla beraber geleceğini söyleyebiliriz. Diğer taraftan 12 GB RAM belleğine sahip varyantın ise 256 GB veya 512 GB dahili depolama alanına sahip olacağını söyleyebiliriz.

Whatsapp