Xiaomi Black Shark 2, 12GB RAM ve Snapdragon 855'le Geekbench'te Göründü

Xiaomi'nin oyun odaklı yeni akıllı telefonu Black Shark 2, Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve 12GB RAM ile Geekbench veritabanında ortaya çıktı.

Xiaomi'nin oyun odaklı akıllı telefon markası Black Shark'ın Nisan ayının sonunda Black Shark 2 adlı üçüncü oyun akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor ve şirket, akıllı telefonun donanımıyla ilgili ayrıntıları açıklamamış olsa da, Geekbench sayesinde, Snapdragon 855 yonga seti ve 12 GB RAM ile geleceğini biliyoruz.

Black Shark 2, Geekbench benchmark veritabanında "blackshark AAA" kod adı ile listelendi. Android Pie işletim sistemi altında çalışan cihaz, Geekbench'in tek ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 3,516 ve 11,413 puan aldı. Bu skorlar, tek ve çok çekirdekli testlerde sırasıyla 3,494 ve 11,149 puan alan 8 GB RAM'e sahip versiyonundan biraz daha yüksek. 

Black Shark, bu yeni oyun canavarı akıllı telefonun piyasaya çıkış tarihini henüz açıklamadı, ancak Çin merkezli şirket, akıllı telefonun Liquid Cool 3.0 adlı bir sıvı soğutma teknolojisiyle geleceğini doğruladı.

Whatsapp