Xiaomi Amazfit akıllı saat duyuruldu

Xiaomi yeni akıllı saati Amazfit'i IFA 2016'da gün yüzüne çıkardı...

Çin'in büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, farklı cihazlar da sunmaya devam ederken, özellikle fitness tutkunları için tasarladığı düşük fiyat etiketleri ile de dünya genelinde büyük ilgi gören Xiaomi Mi Band / Mi Band 2 ile büyük ilgi görmüştü. Bir süredir akıllı saat üzerinde çalışmalarını sürdüren firma Xiaomi Amazfit adındaki yeni cihazını gün yüzüne çıkardı.

Xiaomi Amazfit, akıllı saat ve fitness takipçisi olarak dikkat çekerken, çok yakında 120$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Yuvarlak tasarıma sahip olan yeni Xiaomi Amazfit ayrıca oldukça da spor bir görünüm içeriyor.

Dayanıklı kasa yapısı ile dikkat çeken Xiaomi Amazfit seramik malzeme içerirken, ayrıca IP67 sertifikasına ve bu da suya ve toza dayanıklı yapıya sahip olduğu anlamına geliyor. Cihaz standart 22mm saat kayışları ile uyumlu.

Teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Xiaomi Amazfit akıllı saat 1.34" büyüklüğünde ve 300x300 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. 1.2Ghz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden güç alan yeni akıllı saatte 512MB sistem belleği ve 4GB dahili veri kapasitesine yer verilmiş.

Xiaomi Amazfit akıllı saatte batarya ise 200mAh olarak bulunuyor. Bu batarya GPS ile 35 saat ve GPS kullanılmadığında da 5 gün kullanım süresi sunmakta. NFC, Bluetooth 4.0 LE ve Wi-Fi desteğine sahip olan Xiaomi Amazfit Android ve iOS cihazlarla kullanılabilecek.

Whatsapp