Xiaomi A1 Modeli Geekbench Performans Testinde Ortaya Çıktı

Orta seviye özelliklere sahip yeni bir Xiaomi cihazı A1 adı ile Geekbench performans testi uygulamasında göründü.

Geçtiğimiz günlerde Endonezya'dan Xiaomi ve Google'ın beraber bir çalışma yürüttüğüne dahir çeşitli söylentiler ortaya çıkmıştı. İddialara göre Xiaomi A1 adı verilen çift kameralı Xiaomi Mi 5X'i temel alan uygun fiyatlı ve mütevazi donanıma sahip bir Android One cihazı oluşturmak için iki firma birlikte çalışıyor. Bugün ise iddia edilen Xiaomi A1 cihazının Geekbench performans testi sonuçları ortaya çıktı.

Xiaomi Mi A1 olarak listelenen telefonun tek çekirdek puanı 852 ve çok çekirdek puanı 3837 olarak belirtilmiş durumda. Listede ayrıca iddia edilen yeni Xiaomi A1 Android One telefonunun 4 GB RAM ve Android 7.1.2 Nougat ile beraber geleceği görülüyor. Bu noktada Xiaomi gibi uygun fiyatlı akıllı telefonlar üreten bir firmanın Google ile anlaşmaya giderek Android One cihazı yapacak olması bir çok kullanıcının hoşuna gidecektir.

Sızdırılan Geekbench test sonuçlarına baktığımızda bu yeni Xiaomi cihazı Snapdragon 625 yonga setine sahip diğer bütün cihazlar ile benzer sonuçlara sahip gibi görünüyor. Ancak Xiaomi Mi 5X'in çok çekirdek puanının bu cihazdan daha yüksek bir puana sahip olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Bu sonuçlara daha yakın olan telefon, Xiaomi'nin en çok satan modeli olan Redmi Note 4 modeli.

Yeni akıllı telefon serisi daima ilgi çekici olmuştur. İlk başlarda bazı kesimler MIUI arayüzünden ayrılan Xiaomi firmasını bu noktada eleştirse de 18 ay süren ve Google tarafından verilen aylık güncelleştirmeler bir çok kullanıcının hoşuna gidecektir.

Whatsapp