Xiaomi, 17 Eylül'de Yeni Bir Akıllı Saat de Tanıtacak

Xiaomi'nin 17 Eylül tarihindeki etkinliğinde, Xiaomi Mi 8X / Mi 8 ile birlikte yeni bir akıllı saat duyurusunu da yapacağı belirtiliyor.

Yeni bir Huami Amazfit akıllı saatin 17 Eylül Pazartesi günü duyurulması bekleniyor. Pekin'de düzenlenecek etkinliğe daha fazla dikkat çekmek için etkinlikte bir de Avengers: Infinity War oturumu olacak gibi görünüyor.

Peki, Huami bu etkinlikte ne tanıtacak. Xiaomi destekli marka, 50 $ 'lık bir akıllı bilekliklerden, 200 $' lık GPS özellikli 5 ATM su direncine kadar dayanıklı akıllı saatlerin yanı sıra özel yazılımlar çalıştıran akıllı saatler de üretiyor.  

Huami'nin Temmuz ayında,yapılan en son ürün lansmanında, 30 günlük batarya ömrü sunan Amazfit Bip akıllı duyurusu yapılmıştı. 

Xiaomi, Türkiye'deki ürün satışı, destek ve Mi Store açılışları için Evofone ile distribütörlük anlaşması imzalamış ve Evofone Genel Müdür Yardımcısı, Xiaomi'nin Türkiye bölgesine için uyumlu tüm ürünlerini satışa sunacaklarını açıklamıştı. Bakalım yeni Huami Amazfit akıllı saat de Türkiye'de satışa sunulacak mı? 

Whatsapp