Xiaomi, 1.5 Milyon Mi 9 Satışına İmza Attı 

Xiaomi'nin amiral gemisi Mi 9 satışları hızlı başladı. Xiaomi Mi 9, bir ayda toplamda 1.5 milyonluk satış rakamına ulaştı.

Çinli üreticinin Xiaomi Mi 9 modeli bir ayda bir milyonluk satış rakamına ulaştı. Akıllı telefon, şubat ayının sonunda piyasaya sürülmesi başlamıştı. Bu yüzden, önemli bir kilometre taşı olarak bir milyonluk sevkiyat ve satışa tam olarak bir ayda ulaştı. 

Buna bir de Mi 9 SE modelinin satışları eklendiğinde, toplam Mi 9 sevkiyat ve satışları 1.5 Milyon adedi aşıyor. Bu rakama Xiaomi Mi 9 Explorer Edition modelinin dahil olmadığını belirtelim. Ve bu arada, Xiaomi Mi 9 SE modelinin, henüz Çin dışındaki pazarlarda, global olarak satışa sunulmadı. 

Geçen yıl ise Mi 8, Mi 8 SE ve Mi 8 Explorer Edition modellerinden oluşan Xiaomi Mi 8 serisi, üç haftada bir milyonluk satış rakamına ulaşmıştı. Üç modelden oluşan Xiaomi Mi 8 serisi, dört ayda toplam altı milyon adetlik satış rakamına ulaşmıştı. Yakın zaman önce Redmi Note 7 modeli de bir ayda bir milyon adetlik satış rakamına ulaşan cihazlar arasında yer almıştı. Ancak şunu belirtmemiz gerekiyor ki Redmi Note 7, bir milyonluk satışa ulaşırken, Mi 9 rakamları satış ve sevkiyatlardan oluşuyor. 

Xiaomi birkaç gün içinde 9 yaşına girecek ve şirket bunu, Çin ve Hindistan'daki özel promosyonlarla kutluyor. Bu promosyonlar da satış rakamlarını ciddi oranda artıracaktır.

Whatsapp